Workshop2018-11-19T14:24:11+00:00
natuurlijkwandelcoaching; loopbaancoaching; talenten; workshop

Herken je dit?

 • Je zit met een lastige, uitdagende werksituatie
 • Je zoek naar een oplossing
 • Je hebt hulp nodig

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je weet hoe die werksituatie op te lossen
 • Je het vertrouwen hebt dat je dat gaat lukken
 • Je weer met plezier naar je werk gaat

Dat is mogelijk als je je nu inschrijft voor de workshop Wandelen Met Je Talenten op vrijdag 11 januari 2019 van 09.30 – 12.30 uur. Dan is deze middag van jou!

Wat je gaat leren en beleven is ontzettend waardevol, want aan het einde van de workshop ga jij naar huis met:

 • je hebt geleerd hoe je je grootste talent kunt inzetten om een eigen lastige, uitdagende werksituatie te veranderen in een kans
 • je hoofd zit vol met nieuwe ideeën hoe je al je andere talenten ook kunt laten zien
 • je hebt energie bijgetankt en de frisse buitenlucht opgesnoven
 • je hebt ervaren hoe wandelen in de natuur je anders en hoopvol naar je situatie laat kijken.

.

Investering is slechts €25,00. Het is een unieke beleving en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten. Er zijn maximaal 6 plaatsen beschikbaar. Neem vooral iemand mee voor wie je denkt dat dit ook waardevol zal zijn.

Ik reken erop dat je erbij bent.

Locatie:

We verzamelen om 09.30 uur op de parkeerplaats van de Patatoloog aan de Rijksstraatweg 122a in Heemskerk. Zorg dat je in het bezit bent van een geldige duinkaart. We wandelen 2,5 uur in de duinen van Heemskerk en drinken dan nog samen een kop koffie bij de Patatoloog. De totale afstand is ongeveer 3 kilometer.

Ja ik ben erbij!

Veel gestelde vragen

Waarom zou je niet komen?

 • Je wilt nog niet in actie komen en blijven klagen. Jammer, een gemiste kans.
 • Ik ben niet zo’n wandelaar. Kom op, we lopen maar zo’n 3 kilometer in 2,5 uur. We staan regelmatig stil.
 • Het kan regenen. Ja, maar de wandeling gaat toch door. Doe goede regenkleding en wandelschoenen aan.
 • Ik heb geen duinkaart. Die kun je vooraf kopen voor €1,80 in de Patatoloog, waar we verzamelen.
 • Hoe smaakt de patat? Heerlijk! Met mayo.
Ja ik ben erbij!

Lees hier ervaringen van deelnemers

Het leukst vond ik de symbolen uit de natuur, om die als metafoor in te zetten. Ik wist het al, voor mij geldt relaties, kleurrijk en verandering/vernieuwing. Het grappige is dat de door mij uitgekozen boom past in de weg die ik naar mijn nieuwe toekomst ga bewandelen. Lekker de diverse mogelijkheden onderzoeken. Deze workshop zou iedereen moeten volgen. Het is leuk en leerzaam.
Yvonne

In de duinen van Heemskerk heb ik op de koudste 2 maart ooit deelgenomen aan de workshop Wandelen met je talenten van Natuurlijkwandelcoaching. Het was voor mij een bijzondere ervaring, vooral de deskundige begeleiding van Ingeborg was van  toegevoegde waarde. De combinatie om met een groep mensen lekker in de natuur te wandelen, Ingeborg die de juiste vragen stelde en door mijn eigen antwoorden kreeg ik weer nieuwe inzichten. Ik vond het erg indrukwekkend en zinvol.

Marjolie

Mijn vraag vanmiddag was ‘Wat is er nodig om van meer naar buiten (op anderen) gericht naar meer naar binnen – op mezelf – gericht te komen?” Dit is de tweede keer dat ik meedoe aan deze workshop en weer heb ik wat geleerd over mezelf. Namelijk dat ik me in dat antwoord meer mag richten op vernieuwing/verjonging/verwondering dan op wat al lang in mij zit (oude wijsheid).

Christine

Ga naar buiten en verwonder je! Door de natuur kan ik makkelijker uit mijn hoofd komen en meer vanuit mijn intuïtie kijken. Ingeborg maakt met doorvragen dingen concreet. Mijn grootste leermoment tijdens de workshop is dat ik mijn situatie ook vanuit een ander perspectief kan bekijken.

Mirella

Mijn grootste vraag toen ik de workshop ging volgen was ‘Moet ik doorgaan op het pad dat ik aan het volgen ben of is het tijd voor iets nieuws?’ Mijn grootste leermomenten in de workshop zijn dat ik mijn gevoel mag volgen en vertrouwen, en mezelf vanuit binnenuit naar buiten wil ontwikkelen, want eigenlijk weet ik het wel.

Ik beveel de workshop van harte aan. Je wordt op een ontspannen manier een met jezelf en de natuur. Even aarden en minder in je hoofd. Dat geeft waardevolle (nieuwe) inzichten.

Vera

Mijn grootste vraag bij de start van de workshop was: Hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk? Ga ik ander werk zoeken? In de workshop kwam het inzicht dat ik ook een tussenstap kan en mag nemen: ik ga uitdagend vrijwilligerswerk zoeken. Ik beveel de workshop van harte aan. Ik heb geleerd op een hele positieve manier naar mijn eigen vraagstuk te kijken.

Mariska

Mijn grootste vraag was “Wat te doen met mijn talenten: hoogsensitiviteit, luisteren en observeren?” Mijn grootste inzicht in de workshop is dat ik nu toch echt een keer dat podium moet gaan ervaren. Ik beveel deze workshop anderen aan omdat je als mens zo bijzonder ‘helder’ wordt gespiegeld door de natuur.

Aya,

Ik wil altijd iedereen helpen, maar in dat helpen van anderen ga ik te ver. Ik ben er te veel en te lang mee bezig. Hoe verander ik dat? Tijdens de workshop kreeg ik het inzicht dat anderen te veel aan mij hangen. Dat verstikt. Ik heb de “leuners” letterlijk weggehaald. Ik beveel de workshop aan omdat het energie geeft en je de inzichten door de beelden die je in het bos krijgt, onthoudt.

Christine

Wat staat mij te wachten? Toch geen zweverig gedoe? Nee, de workshop is een rustig moment om je talenten te (her)ontdekken. Mijn grootste inzicht was dat ik mijn eigen pad wil volgen.

Rob

Mijn grootste vraag was hoe ik met mijn creatieve talent bezig kan zijn, terwijl anderen zoveel zorg van mij vragen. De wortels van de boom gaven mij veel inzicht in de verdeling van mijn zorgtaken. Ik zou anderen deze workshop aanbevelen omdat je meer tot jezelf komt.

Anita

Hoe kan ik mijn talenten inzetten om mijn volgende (carriere)stap te zetten? Dat was mijn vraag aan het begin van de workshop. Mijn grootste inzicht was dat ik mijn grenzen wil stellen, piketpaaltjes wil slaan, wat mij ruimte zal geven in mijn gedachten om mijn toekomstbeeld helder te krijgen. De natuur biedt mij handvaten, rust, eye openers. Het samenspel in de groep en de oefeningen zijn een echte aanrader.

Lilian

Hoe kan ik een volgende stap zetten die buiten de lijn is waarin ik nu werkzaam ben? Dat was mijn vraag. In de workshop gebruiken we de natuur om iets vanuit verschillende perspectieven te bekijken. De workshop is een mooie combinatie van natuur & jezelf ontwikkelen.

Yvonne,

Hoe houd ik balans? Zelfzorg begint uiteraard bij mezelf. Weer weten dat natuur en bewegen niet alleen fijn is voor mijn klanten maar ook voor mezelf, dat was mijn grootste inzicht vandaag. Tijdens de workshop kom je op een ontspannen manier tot inzicht.

Jeannet

Vanmiddag kwam ik inspiratie opdoen om op een nieuwe manier te kijken naar mijn (werk)toekomst. Mijn grootste inzicht is dat ‘het goed is zoals het is’. De oefeningen geven je een andere kijk.

Dorine,

Is wandelcoaching wat voor mij? Dat wilde ik graag vanmiddag ervaren. Ik kom in de natuur tot rust en tot inzicht. Door de diversiteit van de natuur kwam ik tot beelden en antwoorden op mijn werk- en privésituatie. De begeleiding van Ingeborg en de vragen zetten je inzichten om in actie.

Stephan,
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here, Your Content Goes Here
Ja ik ben erbij!

Download gratis

E-magazine Druk op je UIT-knop!
Vul je gegevens in en ontvang het e-magazine in je mailbox.  
Ja, stuur mij dat magazine!
close-link