Referenties2018-05-28T17:14:25+00:00

John

Na een korte periode als werkloze ben ik in contact gekomen met wandelcoach Ingeborg Steinvoord. Waarom een wandelcoach en waarom Ingeborg?

Ik houd van de natuur en in het bijzonder de duinen. Het geeft mij rust en ik kan enorm genieten van het geluid van vogels en de mooie natuur. Dat geeft toch een veel beter en vrijer gevoel dan ergens in een ruimte in een kantoor!

Bij Ingeborg voelde ik mij bijzonder op mijn gemak en ik voelde in het geheel geen drempel om bepaalde onderwerpen onbesproken te laten. Ze kon zich, mede door haar kennis en ervaring, goed in mijn situatie verplaatsen en voelde prima aan waar mijn behoeften lagen.

Door praktische tips en tools en leuke opdrachten tijdens de wandeling voelde ik mij enorm verrijkt, voelde mij gaandeweg sterker worden en kreeg ik meer zelfvertrouwen.

Na elke wandeling kreeg ik ook een perfecte terugkoppeling van haar van de wandeling en wat we onderweg hadden gedaan, beleefd, besproken, aangevuld met tips om o.a. beter te worden.

Inmiddels heb ik weer als 55+ een fulltime baan waar ik weer energie van krijg en waar ik plezier aan beleef. Ik denk vaak terug aan de beelden van de natuurwandelingen met Ingeborg bijv. foto’s van mijn boom, mijn cirkel, etc…… Dit geeft mij o.a. rust en balans.

Ik ben Ingeborg dankbaar voor wat ze voor mij heeft betekend!

Loes

Ik wil je ontzettend bedanken dat ik met je mocht wandelen. Voor mij kwam  de coaching op het juiste moment. Een prachtig kado. Je bent een mooi mens. Ik kan een ieder aanraden om de wandelingen met jou aan te gaan.

Alma

Wandelcoaching, het klinkt zo zweverig. Wat moet je je hier bij voorstellen? Voor zo’n nuchter mens als ik leek het me helemaal niets. Echter, wat blijkt: gecoacht worden door Ingeborg terwijl je lekker wandelt in de duinen is gewoon heerlijk. Dankzij de ontspannen gesprekken in combinatie met wandelingen en oefeningen heb ik in een paar sessies helder kunnen krijgen welke kant ik op wil met mijn werk. En dat is in verrassend korte tijd gelukt, dankzij de zetjes in de goede richting die Ingeborg gaf.

Patrick

Ik ben bij Ingeborg gaan wandelen omdat ik mij onzeker voelde op mijn werk. Mijn zelfvertrouwen was laag en ik was argwanend naar anderen. Een van de gevolgen was dat ik harder ging werken en al mijn energie opging aan het werk.

Ik vond de oefeningen geweldig. Je betrekt daarbij de natuur. Je laat mij zo een situatie op een andere manier bekijken. Ik denk vaak terug aan de boom, overwoekerd door een liaan, wat voor mij argwaan en onveiligheid weerspiegelde. En daarna het slingerende pad met allemaal paarse bloemen, een omgeving waar ik mij heerlijk voelde, vol vertrouwen naar anderen.

Ook waardeer ik je luisterend oor, compassievol en oordeelloos. Ik voelde mij vrij om je alles te vertellen.

Door de wandelcoaching heb ik mijn zelfvertrouwen terug, in het werk en in mezelf. Ik ben nu wie ik echt ben. Ik vraag door tot ik alle informatie heb, overdenk, zeg wat ik wil en anderen luisteren. Ik voel me gewaardeerd. Ik heb weer plezier in mijn werk.

Ronald

Toen ik Ingeborg belde werkte ik 5 maanden bij een firma en liep tegen een aantal problemen aan. Deze problemen leidden ertoe dat ik mijzelf afvroeg of ik daar na het einde van mijn jaarcontract nog zou willen blijven werken. En zo niet, wat zou ik dan willen doen: een functie zoeken in dezelfde richting of compleet iets anders, meer mijn hart volgen.

Mijn grootste leermoment was toen ik mijn natuurcollage op een afstandje ging bekijken. De plek waar ik de collage had neergelegd gaf mij enorm veel inzicht over mijn huidige baan, de problemen, wat ik zoek in een baan en welke zaken ik daarin belangrijk vind.

Het prettige aan dit programma is dat je tijdens de coachsessies lekker buiten in de duinen wandelt. Door de natuurlijke omgeving kijk je op een andere manier naar je eigen problemen. Voor mij is dat veel beter dan zitten in een of ander kantoor. Wandelend kan ik zaken veel beter in perspectief plaatsen en later ook gebruiken. Ingeborg luistert en vraagt goed door. Ze geeft na de sessie feedback over wat wij besproken hebben. Het huiswerk sluit goed aan op het programma en helpt om tot meer inzicht te komen. Dank je wel voor het coachtraject Ingeborg!

Download gratis

E-magazine Druk op je UIT-knop!
Vul je gegevens in en ontvang het e-magazine in je mailbox.  
Ja, stuur mij dat magazine!
close-link