Heb je ook zo genoten van het tv-programma Laat mij maar lopen, waarin 7 Nederlanders op pelgrimage gaan naar Santiago de Compostela? Ik wel. De levensverhalen, de tegenslagen, de natuur, de hitte, het bracht mij inspiratie.

Een pelgrimstocht loop je met een reden. Bijvoorbeeld om groot verdriet te verwerken, zoals Carlos, of om je fysieke grenzen te verleggen. Tijdens het wandelen denk je ‘frisser’, meer in oplossingen, out-of-the-box, het maakt je ontvankelijker. Dat helpt enorm om tot andere, nieuwe inzichten te komen. Natuurlijk zul je tegenslagen ondervinden, zoals je ook in het tv-programma ziet, maar die overkomen geeft je rust en zelfvertrouwen.
De vele ontmoetingen en levensverhalen geven steun, je bent niet alleen. Pelgrimeren is een bijzondere manier om tot jezelf te komen.

Een weg naar een doel
Een pelgrimstocht staat ook op mijn bucket list. Ik denk naar Santiago, maar dan vanuit Frankrijk. Ik wil zo mijn grenzen verleggen, die ik mezelf onbewust opleg en die mij verhinderen te groeien en te bloeien. Het idee alleen al geeft mij energie. Ik heb zin om op onderzoek uit te gaan, veel te gaan wandelen.

Heb jij een uitdaging die je nu aan wilt pakken? Blijf je bijvoorbeeld hangen in een baan die je helemaal niet meer leuk vindt? Of gaat je functie veranderen en is nu de tijd om goed na te denken wat je echt wilt? Al wandelend kan ik je hierbij steunen.
Ik combineer de kracht van wandelen met loopbaancoaching. We praten over je gedachten, dromen, unieke competenties, belemmeringen. We vinden je nieuwe bestemming: je weet wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Dan de ideale baan vinden en dat gaat je zeker lukken!

Gratis advies
Ik bied je een gratis adviesgesprek met mij aan, waarin ik je met 2 waardevolle adviezen op weg help. Kun je mijn hulp goed gebruiken? Klik hier en we spreken elkaar snel.

Met ferme wandelgroet,
Ingeborg