pasfoto ingeborg steinvoord wandelcoach

Hallo, ik ben Ingeborg Steinvoord, loopbaancoach en rouwbegeleider/gids van donker naar licht

Waar was mijn ambitie, mijn zin om hard te werken en grote projecten aan te pakken, mijn altijd aanwezige energie en doorzettingsvermogen gebleven? Ik kwam elke dag uitgeput thuis. Ik was rusteloos, ontevreden. Ik moest iets DOEN maar wist niet wat. Ik noem deze periode liefdevol mijn mini ‘midlife crisis’.

Het werd een zoektocht van 2 jaar, naar mezelf, inspiratie, zingeving en een nieuwe uitdaging. Ik heb veel artikelen en boeken gelezen over werk, geluk en zingeving. Ik ben naar yoga gegaan om te gaan ontdekken wat mijn gevoel mij te vertellen had. Ik heb vrienden gevraagd wat zij aan mij waarderen. Ik heb mezelf afgevraagd waar ik energie van krijg, en waar absoluut niet (meer) van. Ik heb een gezondheidsmeting laten doen, want goede zorg begint bij jezelf. Veel gesport en gewandeld.
Mijn grootste inzichten waren: ik heb zoveel waardevolle kennis en ervaring als mens en als personeelsadviseur. Dat wil ik graag delen met anderen. Ik ben een ‘wijze’ vrouw. Ik hou van leren, bewegen en de natuur.

Ik heb mijn passie weer gevonden: als de wandelende coach van professionals die voor een lastige, belangrijke keuze in hun werk en leven staan. En sinds kort: als gids/rouwbegeleider van mensen in rouw op hun pad van donker naar licht. 

Ik geloof dat de eerste stap naar veranderen begint bij bewegen, letterlijk en figuurlijk: in de natuur waar je rust vindt, in je lijf door te wandelen en voelen, in je geest door inzicht en bewegingsruimte. Daarom coach en wandel ik met mijn klanten in de mooie natuur van Heemskerk en gebruik ik elementen uit die mooie natuur in de oefeningen. Ik zie dat het werkt.

Lees ook enkele referenties van klanten.

ALS JE ME ZOU KENNEN ZOU JE WETEN DAT………

  • Ik een superleuke, mij altijd steunende man heb met 3 toppers van stiefkinderen en trotse oma ben
  • Ik de opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen volg. Het eerste jaar heb ik mijn eigen verlangen en pijn onderzocht en stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling gezet. Een groot verlangen is verbinding, allereest met mezelf, mijn plek in deze wereld, en vanuit die plek met anderen.
  • Ik net gestart ben als vrijwilliger in een hospice.

Voel je een klik met mij? Maak dan nu een afspraak om te kijken hoe mijn expertise en ervaring jou kan helpen je geluk te hervinden.

Bel of mail mij vandaag nog op 0629507794 of ingeborg@natuurlijkwandelcoaching.com

Contact

Je kunt mij bereiken op onderstaand mobiele nummer, emailadres of vul je contactgegevens in. Laat een berichtje achter en ik neem snel contact met je op.

Telefoon: o6 2950 7794
Email: ingeborg@natuurlijkwandelcoaching.com

Onder de paraplu van I. Steinvoord Beheer B.V.

Natuurlijkwandelcoaching is gevestigd in Heemskerk en onderdeel van I. Steinvoord Beheer B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer  34266505.

Website: www.natuurlijkwandelcoaching.com

    PRIVACY

    Jij bent belangrijk voor mij en jouw privacy vind ik daarom ook belangrijk. Ik wil dat je weet dat ik net zo met jouw gegevens om ga als ik zou willen dat met met mijn gegevens om gaat. Hier vind je mijn privacyverklaring en cookieverklaring.