Coachprogramma2018-12-05T16:49:16+00:00
natuurlijkwandelcoaching wandelend naar werkgeluk

Herken je dit?

 • Je blijft hangen in een baan die je helemaal niet meer leuk vindt
 • Je klaagt veel op je werk; je schrikt er soms zelf van
 • Je bent ’s avonds moe, hebt weinig puf om nog wat te ondernemen
 • Je relaties lopen niet zo lekker
 • Je pogingen dit zelf te veranderen zijn helaas mislukt
 • En een stemmetje in je hoofd zegt: “Als ik later maar geen spijt krijg dat ik in die baan ben blijven hangen”

Hoe zou het voor je zijn als

 • Je werk je weer voldoening geeft?
 • Je een leuke, enthousiaste en behulpzame collega bent?
 • Je ’s avonds nog energie over hebt voor familie, vrienden, hobby’s?
 • Je werk doet wat je goed kunt of graag wilt leren?
 • Je jezelf weer bent, vol zelfvertrouwen, hoopvol?
 • Je open staat voor verandering?

Dat alles is mogelijk als

je dit intensieve en persoonlijke coachprogramma Wandelend naar Werkgeluk gaat volgen. In 4 wandelingen onderzoeken we wie je bent, wat je echt wilt, wat je unieke talenten zijn en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Je neemt de regie en gaat daadwerkelijk stappen zetten. Je viert je successen. Je zelfvertrouwen groeit.

De wandelingen duren ongeveer 1,5 a 2 uur, om de 3 weken. Tussendoor voer je een reeks van experimenten uit. Je zet na de eerste wandeling al je eerste stappen op weg naar meer werkplezier en viert je successen.

Als voorbereiding bellen we ongeveer 30 minuten met elkaar. We bespreken jouw situatie en wat je wilt bereiken met de coaching.

Aan het einde van het coachprogramma ga je naar huis met

 • Je weet weer wat je belangrijk vindt in je leven
 • Je gaat meer doen van wat je leuk vindt. Je laat los wat niet voor jou werkt
 • Je zet de eerste concrete stappen en viert je successen
 • Je komt weer energiek thuis
 • Je hebt je persoonlijk profiel geschreven: je handleiding voor meer werkgeluk
 • Je staat open voor nieuwe dingen die bij jou en je talenten passen
 • Je kunt zelfstandig verder op het pad naar de baan van je dromen.
BEL MIJ VOOR KENNISMAKING – vrijblijvend

.

Je investering in je werkgeluk is €895,–. Je mag eventueel in termijnen betalen.

Locatie:

We verzamelen altijd op de parkeerplaats van de duiningang Kraaiennest, ongeveer ter hoogte van Rijksstraatweg 122 in Heemskerk. Zorg dat je in het bezit bent van een geldige duinkaart. Ik stel voor dat je een jaarkaart koopt bij PWN.nl voor €12,50. Kun je het hele jaar wandelen en genieten 😊

BEL MIJ VOOR KENNISMAKING – vrijblijvend

.

Referenties

Toen ik Ingeborg belde werkte ik 5 maanden bij een firma en liep tegen een aantal problemen aan. Deze problemen leidden ertoe dat ik mijzelf afvroeg of ik daar na het einde van mijn jaarcontract nog zou willen blijven werken. En zo niet, wat zou ik dan willen doen: een functie zoeken in dezelfde richting of compleet iets anders, meer mijn hart volgen.

Mijn grootste leermoment was toen ik mijn natuurcollage op een afstandje ging bekijken. De plek waar ik de collage had neergelegd gaf mij enorm veel inzicht over mijn huidige baan, de problemen, wat ik zoek in een baan en welke zaken ik daarin belangrijk vind.

Het prettige aan dit programma is dat je tijdens de coachsessies lekker buiten in de duinen wandelt. Door de natuurlijke omgeving kijk je op een andere manier naar je eigen problemen. Voor mij is dat veel beter dan zitten in een of ander kantoor. Wandelend kan ik zaken veel beter in perspectief plaatsen en later ook gebruiken. Ingeborg luistert en vraagt goed door. Ze geeft na de sessie feedback over wat wij besproken hebben. Het huiswerk sluit goed aan op het programma en helpt om tot meer inzicht te komen. Dank je wel voor het coachtraject Ingeborg!

Ronald,

Bij Ingeborg voelde ik mij bijzonder op mijn gemak en ik voelde in het geheel geen drempel om bepaalde onderwerpen onbesproken te laten. Ze kon zich, mede door haar kennis en ervaring, goed in mijn situatie verplaatsen en voelde prima aan waar mijn behoeften lagen.

Door praktische tips en tools en leuke opdrachten tijdens de wandeling voelde ik mij enorm verrijkt, voelde mij gaandeweg sterker worden en kreeg ik meer zelfvertrouwen.

Na elke wandeling kreeg ik ook een perfecte terugkoppeling van haar van de wandeling en wat we onderweg hadden gedaan, beleefd, besproken, aangevuld met tips om o.a. beter te worden.

Inmiddels heb ik weer als 55+ een fulltime baan waar ik weer energie van krijg en waar ik plezier aan beleef. Ik denk vaak terug aan de beelden van de natuurwandelingen met Ingeborg bijv. foto’s van mijn boom, mijn cirkel, etc…… Dit geeft mij o.a. rust en balans.

Ik ben Ingeborg dankbaar voor wat ze voor mij heeft betekend!

John,

Ik zocht duidelijkheid over welk werk nu goed bij mij past, want door veel onrust op mijn werk, verandering in gezondheid en priveleven heb ik problemen op mijn werk gekregen.

Voor mij is zekerheid, duidelijkheid en vertrouwen belangrijk. Door dit inzicht is de plaats die mijn werkgever in mijn leven inneemt duidelijk. Ik heb mijn talenten, kennis en mogelijkheden in beeld gebracht in een profiel. Toen had ik weer overzicht. Ook de verslaglegging na elke wandeling van Ingeborg was voor mij een belangrijk hulpmiddel.
Gedachten die mij onzeker maken, kan ik nu stoppen met een persoonlijke gedachte die mij kracht geeft.

Ingeborg geeft je echt persoonlijke aandacht. Ze heeft veel kennis van coaching. En de coaching is in de buitenlucht, heerlijk tijdens het wandelen. Hierdoor kreeg ik in ieder geval veel energie.

Marjon,

.

Meest gestelde vragen:

 • Hoeveel kilometer wandelen we? In een wandeling lopen we ongeveer 4 a 5 kilometer in 1,5 uur. We staan stil voor de oefeningen.
 • Gaat de wandeling door als het regent? Ja zeker, draagt een lekkere regenjas en goede wandelschoenen.
 • Mag ik in termijnen betalen? Dat is prima, graag eerst kort overleg.
 • Waar koop ik een duinkaart? Het handigst is dat je via pwn.nl een jaarduinkaart koopt voor €12,50.
 • Hoe houden we tussen de afspraken contact? Na elke wandeling stuur ik je een mail met de experimenten/oefeningen, die je in de tijd tussen 2 afspraken gaat doen. Alleen bij een grote hulpvraag, mag je mij een mail of appje sturen, waar ik natuurlijk snel op zal antwoorden.
 • Wat zijn de voorwaarden? Na ons kennismakingsgesprek en het besluit met elkaar in zee te gaan, stuur ik je per mail de opdrachtbevestiging en de factuur. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam, onder nummer 34259395 t.n.v. IC2Lead B.V.
BEL MIJ VOOR KENNISMAKING – vrijblijvend

Download gratis

E-magazine Druk op je UIT-knop!
Vul je gegevens in en ontvang het e-magazine in je mailbox.  
Ja, stuur mij dat magazine!
close-link