natuurlijkwandelcoaching wandelend naar werkgeluk

Herken je dit?

 • Je blijft hangen in een baan die je helemaal niet meer leuk vindt
 • Je klaagt veel op je werk; je schrikt er soms zelf van
 • Je bent ’s avonds moe, hebt weinig puf om nog wat te ondernemen
 • Je relaties lopen niet zo lekker
 • Je pogingen dit zelf te veranderen zijn helaas mislukt
 • En een stemmetje in je hoofd zegt: “Als ik later maar geen spijt krijg dat ik in die baan ben blijven hangen”

Hoe zou het voor je zijn als

 • Je werk je weer voldoening geeft?
 • Je een leuke, enthousiaste en behulpzame collega bent?
 • Je ’s avonds nog energie over hebt voor familie, vrienden, hobby’s?
 • Je werk doet wat je goed kunt of graag wilt leren?
 • Je jezelf weer bent, vol zelfvertrouwen, hoopvol?
 • Je open staat voor verandering?

Dat alles is mogelijk als

je dit intensieve en persoonlijke coachprogramma Wandelend naar Werkgeluk gaat volgen. In 5 wandelingen onderzoeken we wie je bent, wat je echt wilt, wat je unieke talenten zijn en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Je neemt de regie en gaat daadwerkelijk stappen zetten. Je viert je successen. Je zelfvertrouwen groeit.

De wandelingen duren ongeveer 2 uur, om de 3 weken. Tussendoor voer je een reeks van experimenten uit. Je zet na de eerste wandeling al je eerste stappen op weg naar meer werkplezier en viert je successen.

Als voorbereiding bellen we ongeveer 30 minuten met elkaar. We bespreken jouw situatie en wat je wilt bereiken met de coaching.

Aan het einde van het coachprogramma ga je naar huis met

 • Je weet weer wat je belangrijk vindt in je leven
 • Je gaat meer doen van wat je leuk vindt. Je laat los wat niet voor jou werkt
 • Je zet de eerste concrete stappen en viert je successen
 • Je komt weer energiek thuis
 • Je hebt je persoonlijk profiel geschreven: je handleiding voor meer werkgeluk
 • Je staat open voor nieuwe dingen die bij jou en je talenten passen
 • Je kunt zelfstandig verder op het pad naar de baan van je dromen.

.

Je investering in je werkgeluk is €1.095,–.

Locatie:

We verzamelen altijd op de parkeerplaats van de duiningang Kraaiennest, ongeveer ter hoogte van Rijksstraatweg 122 in Heemskerk. Zorg dat je in het bezit bent van een geldige duinkaart. Ik stel voor dat je een jaarkaart koopt bij PWN.nl voor €12,50. Kun je het hele jaar wandelen en genieten 😊

.

Referenties

Ken mezelf nu beter dan ooit

Eind maart 2021 zocht ik contact met je. Het land was nog in lock down, de kinderen (8 en 10 jaar) kregen van ons thuisonderwijs en mijn sociale leven stond volledig uit. Door het thuiswerken merkte ik dat het makkelijk klankborden op de afdeling en het even sparren over een vraagstuk compleet verdwenen was. Door de afhankelijkheden van andere afdelingen, teams en leveranciers, in de projecten waar ik mee bezig was, kreeg ik niks opgeleverd. De energie daalde zo gigantisch dat ik mijn baan aan de wilgen wilde hangen.

Nu na 4 wandelingen en de goede opdrachten van jou heb ik mijn energie weer terug (mede door de versoepelingen van de coronamaatregelen), heb ik mijn werk anders ingericht waardoor ik weer leuke projecten kan oppakken en heb ik mezelf beter leren kennen dan dat ik ooit gedacht had.

Het mooie is dat alle uitkomsten heel logisch en eigenlijk heel vertrouwd zijn. Ze passen bij me, ze zijn me. Maarik had wel hulp nodig om ze naar boven te halen. En nu geven ze mij voor zeker de komende 10 jaar houvast op tal van vraagstukken waar ik privé en zakelijk tegenaan zal lopen.

Ingeborg dank je wel!

Walewijn

Toen ik Ingeborg belde werkte ik 5 maanden bij een firma en liep tegen een aantal problemen aan. Deze problemen leidden ertoe dat ik mijzelf afvroeg of ik daar na het einde van mijn jaarcontract nog zou willen blijven werken. En zo niet, wat zou ik dan willen doen: een functie zoeken in dezelfde richting of compleet iets anders, meer mijn hart volgen.

Mijn grootste leermoment was toen ik mijn natuurcollage op een afstandje ging bekijken. De plek waar ik de collage had neergelegd gaf mij enorm veel inzicht over mijn huidige baan, de problemen, wat ik zoek in een baan en welke zaken ik daarin belangrijk vind.

Het prettige aan dit programma is dat je tijdens de coachsessies lekker buiten in de duinen wandelt. Door de natuurlijke omgeving kijk je op een andere manier naar je eigen problemen. Voor mij is dat veel beter dan zitten in een of ander kantoor. Wandelend kan ik zaken veel beter in perspectief plaatsen en later ook gebruiken. Ingeborg luistert en vraagt goed door. Ze geeft na de sessie feedback over wat wij besproken hebben. Het huiswerk sluit goed aan op het programma en helpt om tot meer inzicht te komen. Dank je wel voor het coachtraject Ingeborg!

Ronald,

Bij Ingeborg voelde ik mij bijzonder op mijn gemak en ik voelde in het geheel geen drempel om bepaalde onderwerpen onbesproken te laten. Ze kon zich, mede door haar kennis en ervaring, goed in mijn situatie verplaatsen en voelde prima aan waar mijn behoeften lagen.

Door praktische tips en tools en leuke opdrachten tijdens de wandeling voelde ik mij enorm verrijkt, voelde mij gaandeweg sterker worden en kreeg ik meer zelfvertrouwen.

Na elke wandeling kreeg ik ook een perfecte terugkoppeling van haar van de wandeling en wat we onderweg hadden gedaan, beleefd, besproken, aangevuld met tips om o.a. beter te worden.

Inmiddels heb ik weer als 55+ een fulltime baan waar ik weer energie van krijg en waar ik plezier aan beleef. Ik denk vaak terug aan de beelden van de natuurwandelingen met Ingeborg bijv. foto’s van mijn boom, mijn cirkel, etc…… Dit geeft mij o.a. rust en balans.

Ik ben Ingeborg dankbaar voor wat ze voor mij heeft betekend!

John,

Ik zocht duidelijkheid over welk werk nu goed bij mij past, want door veel onrust op mijn werk, verandering in gezondheid en priveleven heb ik problemen op mijn werk gekregen.

Voor mij is zekerheid, duidelijkheid en vertrouwen belangrijk. Door dit inzicht is de plaats die mijn werkgever in mijn leven inneemt duidelijk. Ik heb mijn talenten, kennis en mogelijkheden in beeld gebracht in een profiel. Toen had ik weer overzicht. Ook de verslaglegging na elke wandeling van Ingeborg was voor mij een belangrijk hulpmiddel.
Gedachten die mij onzeker maken, kan ik nu stoppen met een persoonlijke gedachte die mij kracht geeft.

Ingeborg geeft je echt persoonlijke aandacht. Ze heeft veel kennis van coaching. En de coaching is in de buitenlucht, heerlijk tijdens het wandelen. Hierdoor kreeg ik in ieder geval veel energie.

Marjon,

Soms slaat de twijfel toe. Na een periode van afwezigheid heb ik belangrijke keuzen gemaakt: een 30-urige werkweek, een andere functie en niet meer deel uitmaken van het management. Keuzen die goed passen bij mijn competenties en persoonlijke situatie. Maar toch voelt het niet zo. Dat maakt onrustig. Ik zoek naar bevestiging. Bewandel ik wel de juiste weg?

Inmiddels voel ik mij goed bij de gemaakte keuzen: mijn nieuwe functie is volledig in balans met mijn talenten en drijfveren. Tijdens het coachprogramma Wandelend Naar Werkgeluk groeide dit besef. En het mooie is dat ik vervolgens, overeenkomstig mijn talenten en drijfveren, vorm en inhoud kon geven aan mijn nieuwe functie. Waardoor de match alleen maar beter wordt.

Wandelend met Ingeborg door de mooie duinen van Heemskerk: het voelt al snel natuurlijk en vertrouwd. Ingeborg is een prettige gesprekspartner, stelt scherpe vragen en komt tot de kern. Ze zet aan tot nadenken, maakt je bewust van je persoonlijke eigenschappen en talenten en geeft je concrete handvatten mee. Ze werkt doelgericht toe naar een samen geformuleerd resultaat.

Jeroen,

Ik wilde mezelf ‘ontdekken’ om een weloverwogen keuze te kunnen maken voor een andere baan. Een baan waar ik echt energie van krijg.

De rust en ruimte van de natuur maakte dat ik los kwam van de drukte. Ik was in staat te focussen zonder afleiding. De natuur bood mij voldoende mogelijkheden om gedachten tastbaar en duidelijk te maken. Het bracht mij inzicht.
De coaching heeft mij aangezet tot actie, experimenteren. Dit gaf vervolgens energie.

De coaching heeft mij ook rust en vertrouwen gegeven. Ik heb nu een duidelijk beeld van mijn volgende stappen naar een andere baan.

Ingeborg heeft mij de ruimte gegeven om te ‘landen’. Ze heeft geluisterd en mij een spiegel voorgehouden. Ze heeft mij geactiveerd en mij mijn successen laten inzien. Daarbij zijn de uitgebreide verslagen die zij schrijft (nog steeds) erg fijn om te lezen.

Stephan,

.

Meest gestelde vragen:

 • Hoeveel kilometer wandelen we? In een wandeling lopen we ongeveer 4 a 5 kilometer in 1,5 uur. We staan stil voor de oefeningen.
 • Gaat de wandeling door als het regent? Ja zeker, draagt een lekkere regenjas en goede wandelschoenen.
 • Mag ik in termijnen betalen? Dat is prima, graag eerst kort overleg.
 • Waar koop ik een duinkaart? Het handigst is dat je via pwn.nl een jaarduinkaart koopt voor €12,50.
 • Hoe houden we tussen de afspraken contact? Na elke wandeling stuur ik je een mail met het verslag en de experimenten/oefeningen, die je in de tijd tussen 2 afspraken gaat doen. Heb je een vraag of wil je mij spreken, kun je me altijd bellen.
 • Wat zijn de voorwaarden? Na ons kennismakingsgesprek en het besluit met elkaar in zee te gaan, stuur ik je per mail de opdrachtbevestiging en de factuur. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam, onder nummer 34259395 t.n.v. IC2Lead B.V.