Ook ik heb een coach, een ondernemerscoach. Ze leert mij veel, daagt mij uit en geeft mij af en toe een schop onder mijn billen. Zo ook vorige week donderdag. Ze riep: Be committed, not interested! Die kwam binnen. Ik wil wel een bloeiende coachpraktijk, maar heb ik er echt alles voor over? Ik merk dat het antwoord langzaam tot mijn vezels doordringt. JAAAA, ik ga ervoor. Dat betekent ook dat ik uit mijn comfortzone ga treden, zoals mensen aanspreken, de telefoon pakken, op podia staan. Eng, maar ik ga er niet dood van. Waarschijnlijk word ik apetrots op mezelf.

Be committed, not interested geldt ook voor het zetten van een stap in je loopbaan. Stel je hebt het helemaal niet meer naar je zin in je functie. Blijf je klagen (even mag hoor 😊) of ga je er nu echt wat aan doen? En zo ja, zeg hardop tegen jezelf en enkele dierbaren dat je de situatie hoe dan ook nu gaat aanpakken. Heb je dan hulp nodig omdat je eigenlijk niet weet wat je echt wilt? Bel mij voor een gratis telefonisch gesprek van 20 minuten. Ik geef je zeker 2 waardevolle tips. M0629507794.