Stel dat je enorm verlangt om weer fluitend naar je werk te gaan, je collega’s vriendelijke goedemorgen te zeggen, een praatje te maken hoe hun kerstperiode was en aan de slag te gaan met leuke taken. De dag vliegt om. Wat zou er dan veranderen in je leven?

Helaas weet ik uit eigen ervaring dat verlangen alleen je dromen niet doet uitkomen. Je moet het echt willen en in actie komen: een eerste kleine stap durven zetten in de richting van je verlangen. En dan nog eentje en nog eentje. En mocht er een tegenslag komen, die dan goed bekijken en voelen. Of in termen van de wandelcoaching: er ligt een boom op je pad. Wat nu? Je kunt terug, links of rechts erlangs, eroverheen stappen of springen. Hoe reageer je? Wat doe je? Hoe helpt dat je?

Zo verlangde ik heel hard naar een paar coachklanten maar moest helaas constateren dat mijn harde werken niet tot resultaten leidde. Daar baalde ik van, dat moest beter. Welke talenten kan ik inzetten om toch een stap in de richting van mijn doel te zetten? Ik heb aanpassings- en doorzettingsvermogen. Ik ben een onderzoeker. Een snelle beslisser. Dus hoppa, niet getreurd, naar een business coach. 2018 wordt mijn jaar!

Wat zijn jouw talenten en hoe kun jij die inzetten om een kleine stap in de richting van jouw verlangen te zetten? Je hoeft niet meteen van baan te veranderen hoor 😊. Een kleine stap zei ik. Misschien ben je sportief en wil je in 2018 op de fiets naar je werk gaan?

Eén ding: blijf niet hangen in je ellende. Je verdient beter. Ik heb veel collega’s zien worstelen met een werkdag die maar niet om komt. Door weinig uitdaging in de functie, een organisatieverandering, verandering van team, leidinggevende, functie-inhoud, een nieuwe levensfase. Ze waren hun motivatie kwijt, sleepten zich iedere dag naar het werk, wisten niet hoe dit te keren en bleven uiteindelijk ongelukkig in hun functie zitten. Dat brak mijn hart.

Durf je misschien wel maar weet je niet hoe? Laat mij je een stapje op weg helpen. Vraag een GRATIS inspiratiegesprek van 20 minuten aan, waarin ik je tips zal geven die je een klein beetje op weg zullen  helpen.

2018 wordt jouw jaar! Dat is mijn grootste wens voor jou.

Mail mij: ingeborg@natuurlijkwandelcoaching.com